Gisele Bündchen lingerie nu voor een goedkope prijs!

Succesvol model

Gisele Bündchen staat natuurlijk bekend als een van de succesvolste en bestbetaalde modellen. Ze deed modellenwerk voor meer dan 20 merken. Maar ze is vooral bekend van Victoria’s Secret. In 2011 lanceerde Gisele Bündchen lingerie, vier jaar nadat ze was gestopt bij Victoria’s Secret.

.

gisele bunchen lingerie      gisele bunchen lingerie

.

Sexy lingerie

Gisele probeert elk stuk van haar lingerie zelf aan. Ze maakt kledingstukken die dagelijks kunnen worden gebruikt maar ook voor speciale gelegenheden. Een lingeriestuk kan veel vertellen over iemands intenties. Ze omschrijft haar lingerie “sexy en classy”. Nadat ze in 2015 stopte met de catwalk, had ze natuurlijk alle tijd om zich volledig te concentreren op haar lingeriemerk.

 

Ook voor Nederlandse vrouwen

Brazilië is hét lingerieland en daarom is het niet zo gek dat Gisele haar eigen lingerielijn heeft gelanceerd. Ze heeft verschillende categorieën ondergoed, waaronder Beauty, Roses en My Daily, waarvan wij er natuurlijk enkele in ons assortiment hebben! Van sexy kanten bh’s tot kimono’s en korsetten, het is allemaal te vinden op 123ondermode.nl. Haar lingerie is er in verschillende kleuren en maten dus er is voor elke vrouw wat wils. Nederlandse vrouwen kunnen zich weer sexy voelen.

 

 

123ondermode.nl biedt als enige in Nederland een deel van haar collectie aan voor een zeer voordelige prijs. Hieronder een greep uit de collectie van Gisele Bündchen.

gisele bündchen lingerie hotpants

GBI Hotpants 

€14,85

€49,50

Gisele Bündchen lingerie bh

GBI Push-Up BH

€17,85

€59,50

gisele bundchen lingerie korset

GBI Korset Python

€26,85

€89,50

WIJ VERZENDEN JE BESTELLING BINNEN NEDERLAND GRATIS