Shop nu de goedkoopste shapewear en anti-cellulite kleding bij 123ondermode

Corrigerend ondergoed helpt je om een strakker figuur te krijgen. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je een mooie taille creëert en dat je buik wat platter wordt.  123ondermode heeft een ruim assortiment shapewear & anti-cellulite kleding van bekende merken zoals Scala en La Pin-Up de Paris. De collectie bestaat uit: leggings, tops, broeken etc. De shapewear is naadloos, waardoor het onzichtbaar is onder kleding.

Neem bijvoorbeeld deze corrigerende broek van Scala. De broek is verkrijgbaar in 3 kleuren: beige, zwart en lila. De broek heeft een hoog model, waardoor verschillende probleemzones aangepakt worden: buik, benen en billen. Naast de corrigerende werking helpt de corrigerende broek om cellulite te bestrijden. Daarnaast verbetert het de bloedscirculatie en zorgt het voor een gladdere en strakkere huid.

Hoge corrigerende broek

De collectie van La Pin-Up de Paris bestaat ook uit shapewear en anti-cellulite kleding. De collectie is geïnspireerd op de moderne pin-ups uit de jaren ’50. Pin-Up bewijst dat shapewear niet saai hoeft te zijn. Naast de shaper en anti-cellulite functie zijn de producten ook erg modieus. Neem bijvoorbeeld deze kanten body van Pin-Up,

250_black_4

Shop nu de collectie van Scala en La Pin-Up de Paris voor 50% korting bij 123ondermode!