Goedkope nachtkleding én de beste kwaliteit

Nachtkleding van Scala nu 50% korting bij 123ondermode

Bij het bestellen van nachtmode kun je kiezen uit verschillende modellen, wat het vaak lastig maakt om een goede keuze te maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit: pyjama-set, nachtjurk, jumpsuit etc.  Het is belangrijk dat het modieus oogt, maar je wilt ook dat het comfortabel zit. Bij 123ondermode hebben we verschillende soorten nachtmode van Scala met 50% korting.

Neem bijvoorbeeld deze korte onesie van Scala. Deze onesie bestaat uit één geheel: het broekje en het topje zit aan elkaar vast. Ideaal voor vrouwen die van comfortabel houden. Het is daarnaast ook gemakkelijk aan te trekken. Verder heeft de onesie een kort broekje en is daarom ideaal voor de warme zomernachten. Het heeft een comfortabele pasvorm en het ademt de gehele nacht door.

korte-onesie2

Zoek je meer een mix tussen comfortabel en sexy? Dan is het nachtjurkje van Scala een perfecte oplossing voor jou! Het nachtjurkje is een goede mix tussen comfortabel en sexy, het heeft mooie details en zit ook erg comfortabel. Het is een puur genot om te dragen, dankzij de soft touch. Ook heeft het nachtjurkje verstelbare bandjes!

nachtjurkje2

Bestel nu Scala nachtmode met maar liefst 50% korting!

WIJ VERZENDEN JE BESTELLING BINNEN NEDERLAND GRATIS