Goedkope panty’s van topmerken!

Panty’s zijn onmisbaar in een kledingkast van een vrouw. Panty’s zijn functioneel en passen bij elke gelegenheid. Met de hele dag op de bank zitten zou er niet zoveel fout gaan, maar tijdens drukke dagen vallen er al snel gaten en ladders in de panty. 123ondermode heeft een ruim assortiment panty’s van topmerken zoals Scala en Trifil, waardoor jij verzekerd bent van kwalitatief goede panty’s.

Bij het aanschaffen van een panty is het belangrijk dat je eerst goed let op welke dikte je wilt. Hoe hoger het deniergetal, hoe dikker de panty is. Bijkomend voordeel hoe dikker de panty, hoe minder snel gaten en ladders in de panty vallen.

Daarnaast kun je ook beter een panty kiezen met een grotere maat. Panty’s die namelijk erg uitrekken zullen sneller een breekpunt hebben, waardoor er ladders en gaten in de panty vallen. Het is dus raadzaam om een maat groter te bestellen dan je eigen maat.

123ondermode heeft een ruim assortiment panty’s van Scala en Trifil. De collectie bestaat uit basic panty’s met verschillende dikten, maar de collectie bestaat ook uit fashion panty’s met verschillende patronen. De patronen variëren van bloemen tot stippen.

Neem bijvoorbeeld deze compressie panty van Trifil. Deze compressie panty is gemaakt van 40 denier en corrigeert daar waar het nodig is. Daarnaast heeft de panty een comfortabele pasvorm en maakt het je outfit compleet!

compressie-panty-2

Ben je op zoek naar een speciale panty? Dan zijn de fashion panty’s van 123ondermode een oplossing voor jou! De panty’s zijn eindeloos te combineren met je favoriete jurkjes en rokjes. De panty’s zorgen ervoor dat je outfit net wat spannender wordt. Keuze uit verschillende patronen.

panty-visnet-en-bloemen-scpanty-uniek2

Bestel nu panty’s met maar liefst 50% korting!

WIJ VERZENDEN JE BESTELLING BINNEN NEDERLAND GRATIS