Goedkope Shapewear én de beste kwaliteit!

Shop nu shapewear van diverse topmerken voor zeer lage prijzen bij 123ondermode

Kies voor een corrigerend broekje van Scala, La Pin-Up de Paris, Double Skin of H&Nathalie en je zult zien dat je snel in shape bent. Met shapewear kun je je figuur nog beter laten uitkomen. Het helpt om je buik platter te maken, je billen te liften, je dijen slanker te maken of om geen zichtbare randjes van je ondergoed te zien. Bij 123ondermode hebben we een groot aanbod corrigerend ondergoed van topmerken, voor zeer lage prijzen!

Kies voor de uitvoering wat jij gecorrigeerd wilt hebben. Neem bijvoorbeeld de hoge corrigerende broek van Scala. Hiermee zorg je ervoor dat je buik platter wordt en je billen worden gelift. Hiermee creëer je een zandloperfiguur. Naast de corrigerende werking heeft de broek ook een anti-cellulite werking, waardoor die vervelende sinaasappelhuid verminderd wordt.

Hoge corrigerende broek

Ben je wat meer op zoek naar fashionable shapewear? Dan zijn de producten van La Pin-Up de Paris iets voor jou! De producten van La Pin-Up de Paris hebben net zoals de producten van Scala een anti-cellulite werking. Daarnaast hebben de producten ook een shaperfunctie. Kies voor een body met kant of voor een hoge broek met kant. La Pin-Up de Paris bewijst dat shapewear niet saai hoeft te zijn!

pin-up-zwart-kanten-bodypin-up-zwart-high-waist-kant

Naast shapewear die een hoge corrigerende werking heeft, heeft 123ondermode ook shapewear met een licht corrigerende werking. De producten van Double Skin zijn hier een voorbeeld van. De shapewear van Double skin heeft een licht corrigerende werking. Er is keuze uit 3 modellen: boxershort, middelhoge broek en de hoge broek. Daarnaast wordt door het dragen de huid gladder en strakker en zorgt de broek dat cellulite verminderd wordt.

 double-skin-licht-corrigerende-boxershort-zwart-2double-skin-licht-corrigerende-broek-wit2double-skin-licht-corrigerende-hoge-broek3

Daarnaast verzenden wij jouw bestelling helemaal gratis binnen Nederland!

WIJ VERZENDEN JE BESTELLING BINNEN NEDERLAND GRATIS