Shop nu de beste kwaliteit beenmode voor zeer lage prijzen bij 123ondermode!

Maak je outfit compleet met de beenmode van 123ondermode!

De collectie is zeer divers en bestaat uit verschillende topmerken zoals Scala. Je kan bij ons terecht voor basic beenmode, maar ook voor beenmode met een fashionable design. Daarnaast hebben sommige leggings een corrigerende werking, zodat jij de gehele dag straalt in je kleding.

Het assortiment beenmode van 123ondermode bestaat uit:

Panty’s:

Wij bieden je bij 123ondermode een ruim assortiment panty’s aan. We hebben een basis collectie, bestaande uit verschillende panty’s in de kleuren zwart en nude. Ook hebben we panty’s van verschillende diktes, zodat er voor jou altijd wat tussen zit. Daarnaast hebben we ook corrigerende panty’s van Scala en Trifil die naast de corrigerende werking ook een anti-cellulite werking hebben. Neem bijvoorbeeld deze anti-cellulite panty van Scala:  de Panty zorgt voor een gladdere huid en verbeterd de bloedcirculatie. Tevens is de panty te knippen naar eigen ontwerp: panty, legging middelhoge of korte broek.

beenmode anti-cellulite panty

Ook bieden we bij 123ondermode een ruim assortiment van fashion stijlen. Variërend van bloemen tot ruit, elke panty is combineren in elk seizoen. De panty’s zijn geïnspireerd op de laatste trend. De panty bloemen is bijvoorbeeld leuk te combineren onder een rokje.

beenmode panty bloemen

Leggings:

 

Naast panty’s hebben wij ook een groot assortiment leggings. Neem bijvoorbeeld de leggings van La Pin-Up de Paris. De leggings hebben een shaper functie, zodat jij direct een slanker silhouet krijgt. Ook hebben de leggings een anti-cellulite werking en zijn de legging verkrijgbaar in maar liefts acht(!) verschillende kleuren, waarmee je eindeloos kunt combineren. De corrigerende ¾ legging is ideaal te combineren onder zowel je rok als je broek.

beenmode 3/4 corrigerende leggingbeenmode corrigerende legging

Kousen:

 

Ook in de collectie van 123ondermode de steunkousen van Scala. Deze steunkousen verbeteren de bloedcirculatie en verminderen vermoeidheid in de benen en voeten. Ook zorgen de steunkousen voor een vermindering van de spanning in de kuiten en voeten en zorgt het voor mindere zere voeten.

beenmode