Topmerken tot 70% korting bij 123ondermode

Shop nu verschillende topmerken bij 123ondermode!

123ondermode heeft een groot assortiment topmerken: Gisele Bündchen, La Pin-Up de Paris, NAF NAF, Scala, Trifil, Double Skin, Foehn-Air en H&Nathalie.

Gisele Bündchen

Het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen heeft een eigen lingerielijn ontwikkeld: Gisele Bündchen Intimates. Beha’s zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, slips, negligés en sexy topjes maken de collectie compleet. De producten bevatten veel kant en glans en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren van donkerblauw tot crème. Shop nu bij 123ondermode de collectie van Gisele Bündchen met kortingen tot 70%. Neem bijvoorbeeld deze beha en slip van Gisele Bündchen Intimates. Beide producten komen uit de Python collectie en zijn verkrijgbaar in beige/bruin. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een uitstekende pasvorm. 123ondermode is de enigste in Europa die dit mag verkopen!

0GB25810_PYT0GB36810_PYT

La Pin-Up de Paris

De collectie van Pin-Up bestaat uit hoogwaardige shapewear en anti-cellulite producten. De collectie van Pin-Up is geïnspireerd door de populaire Pin-Ups uit de jaren ’50. La Pin-Up de Paris bewijst dat shapewear en anti-cellulite kleding niet saai hoeft te zijn! Door het nodige kant en kleur toe te voegen aan de producten zal jij de producten met plezier dragen. Neem bijvoorbeeld deze hoge kanten broek. Deze broek is erg modieus en is ideaal onder je kleding.

pin-up-broekpin-up-wit-high-waist-kant

Scala

De producten van Scala zijn afkomstig uit Brazilië en de collectie bestaat uit: BioPromise en BioFir. Het verschil is dat de producten van BioPromise functioneren als shapewear, waardoor je een slanker silhouet creëert. Verder bestrijden beide cellulite, verbeteren de bloedsdoorloop, zorgen voor een egaler en gladdere huid en zijn beide producten onbeperkt wasbaar. De producten zijn in diverse modellen, maten en kleuren verkrijgbaar. Neem bijvoorbeeld de afslanklegging of de hoge, corrigerende broek. Shop nu bij 123ondermode met kortingen tot 70%

corrigerende leggingHoge corrigerende broek

 

Daarnaast verzenden wij jou bestelling gratis binnen Nederland!

 

WIJ VERZENDEN JE BESTELLING BINNEN NEDERLAND GRATIS