Veelgestelde vragen

ALGEMENE VRAGEN

Staat je vraag er niet bij? Neem dan hier contact met ons op.

HOE MOET IK MIJN ZOJUIST AANGESCHAFTE PRODUCT(EN) WASSEN EN BEHANDELEN?

Wij adviseren je de producten handmatig te wassen. Wij begrijpen echter dat dit omslachtig is. Je mag de producten op 30 graden wassen in de wasmachine. De producten mogen absoluut niet in de droogtrommel gedroogd worden! Wij adviseren je deze op te hangen of uit te leggen om te drogen.

HOE SNEL KRIJG IK NA DE BESTELLING MIJN PRODUCT THUIS GEZONDEN?

Alle artikelen die via de website besteld worden zijn op voorraad.
Uw bestelling voor 17:00 uur geplaatst zal door ons nog dezelfde dag verstuurd worden. Dit geschiedt per koerier. In principe wordt iedere bestelling binnen twee werkdagen afgeleverd.

WAAROM MOET IK TEKENEN VOOR ONTVANGST?

Aangezien je hebt gekozen voor een hoogwaardig product en hiervoor hebt betaald, is het aan ons om er voor te zorgen dat er zorgvuldig met je bestelling omgegaan wordt. Wij vinden dat je bestelling te allen tijde traceerbaar moet zijn. Daarom maken wij gebruik van een koerier die je laat tekenen voor ontvangst.

HET BESTELDE PRODUCT PAST NIET, WAT NU?

Wanneer je het product retour wilt sturen, dien je het product in een envelop of doos (voldoende gefrankeerd) aan ons te verzenden. Je kunt retour aanmelden via 123ondermode-retourneren. Wanneer je een andere maat wenst te ontvangen, dient het product en de originele (plastic)verpakking in ongebruikte staat te verkeren, mits dit binnen de leverings– en betalingsvoorwaarden valt. Klik hier voor meer informatie over retourneren.

 

WIJ VERZENDEN JE BESTELLING BINNEN NEDERLAND GRATIS